Taybah

Taybah
Ilmu Itu Cahaya...

Friday, January 7, 2011

Maaf kerana menyebabkan anda membuat dosa!

Ribuan kemaafan saya pohonkan kepada sekalian yang pernah melawat blog ini dari Hari Selasa, 4 Januari 2011, terutamanya kepada semua lelaki-lelaki Muslim. Saya baru tersedar, rupanya tanpa sengaja saya mempamerkan gambar wanita yang membuka aurat (isteri Perdana Menteri). Sekali lagi, saya mohon maaf dan bersama-samalah kita pastikan Negara kita ini aman dari kemunculan wanita yang membuka aurat di khalayak ramai, di dalam blog-blog, facebook2, segala macam laman yang ada, apalagi di kaca televisyen, menunjukkan lagaknya menjadi wanita no 1 negara. Isk3...

4 comments:

Ahmad Tajuddin Abdullah said...

perghhh,PEDAS!!
elok tag Najib dalam artikel ni..haha..

nazihahisa said...

no komen huhu

Farid Albariti said...

Ata: Hehe, provokasi skit hari jumaat ni, ye tak??

Nazihahisa: kalau dipelawa Najib untuk sertai contest tu, agaknya adakah wanita itu yang akan dipilih untuk diceritakan??? huu

Anonymous said...

mybe x slh pun letak foto dia, sebab xde feel pun tgok dia ni??

tp aq setuju x letak foto dia, bukan sja x terangsang, mati terus semua deria dan nafsu...

gud job bro!

Antara Yang Menarik